Kanadai Nagydíj

17 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Verstappen az FP2-t is behúzta Kanadában Vettel.


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet

10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon.

. Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Verstappennek csapattársával Sergio Perezzel sem kellett.

A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a.

Max Verstappen holland Red Bull 13621757 óra 2. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26.

A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. 5 hours agoMax Verstappen rivális nélkül kezdheti az élről a Kanadai Nagydíjat - Sergio Pérez csak a középmezőnyből míg Charles Leclerc a rajtrács végéről kezdi a versenyt. Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését.

1 day agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. A Kanadai Nagydíj kvalifikációja igazán eseménydús volt ugyanis az idei szezon legnagyobb pole-menője Charles Leclerc már az időmérő előtt kiszállt az első rajtkockáért vívott harcból hiszen a Ferrari kicserélte a monacói pilóta motorját így csak. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Futam - F1FutamokEu 1993 - 2000.

A második rajtkockát a. Az összetettben is élen álló 24 éves. A mentés után újraindult a futam a sorrend Sainz Alonso Verstappen Russell Ocon és Hamilton az első hat helyen.

A VSC-fázis alatt Verstappent kihozták az élről. Pole pozícióját szerezte a 150. 7 hours agoKanadai Nagydíj rajtrács.

Kiváló futama van Guanyu Zhounak aki a nyolcadik az Alfa Romeóval és már Mick Schumacher van a célkeresztjében. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Ferrari A kanadai nagydíj volt a 2019-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2019.

1 day agoA Kanadai Nagydíj második szabadedzése után eldőlt hogy Charles Leclerc nem ússza meg büntetés nélkül a montreali hétvégét és 10 helyes hátrasorolást kapott a futamra. 3 hours agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. Formula1-es Kanadai Nagydíj körről körre.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. 1 day agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1.

15 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. Végeredmény Kanadai Nagydíj Montreal 70 kör 305270 km a pontszerzők. Előtte Bottas halad.

2133 A monacói azonban még nem járt a bokszban. A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született.

Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. Bakuban elszenvedett motorhibája után Charles Leclerc eleve úgy érkezett Kanadába hogy az esetleges büntetés ott lebegett a feje felett. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam.

Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral. Fernando Alonso 2012 után indulhat újra az első sorból. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja.

Spanyol Ferrari 0993 másodperc hátrány. 2131 Éppencsak visszaért Hamilton elé a Ferrari. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. 2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. A második rajtkockát a kétszeres világbajnok Fernando Alonso az Alpine.

Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. Pole-pozícióját a 2022-es Kanadai Nagydíj esős időmérőjén miután már a kvali kezdete előtt kiderült hogy Charles Leclerc csak a mezőny végéről rajtolhat majd a motorcseréje miatt. A 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

F1-es versenyére Max Verstappen. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 2129 VSC Russell a bokszban.

Carlos Sainz lemondóan nyilatkozott. Saturday June 18 2022. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

A Red Bull címvédője idén mindössze második alkalommal kezdi a futamot a mezőny éléről csapata pedig 2013 óta először teszi ezt Montrealban. 2131 Sainz is a bokszban Verstappen ezzel újra az élen. Között rendeztek meg a.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. 2132 Leclerc már hetedik Bottas mellett ment el. 2129 Kiváló futama volt eddig de most a technika ment tönkre alatta.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Futam - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. Price XPB Images.


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Pin En Motorsport


Pin On Forma 1 2016


Michael Schumacher Ferrari F300 1998 Brazilian Gp Interlagos Michael Schumacher Schumacher Ferrari Racing


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Pin On Formula 1 Racers


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


018 2002 Spa Francorchamps Ferrari F2002 Michael Schumacher Grand Prix Formel 1 Schumi


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


F1 Formule 1

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel